ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

De ce apartamentul tău nu se vinde ?

Majoritatea proprietarilor de imobile doresc să-și vândă rapid și scump locuința. Cu toate acestea, nu toată lumea știe să atragă atenția potențialilor cumpărători. Acest lucru se întîmpla din cauza unor greșeli tipice sau a lipsei de colaborare cu o agenție imobiliară.
În cadrul acestui articol îți vom prezenta care sunt cele mai importante motive, pentru care un imobil nu se vinde și cum ai putea să eviți aceste greșeli.

Fotografii necalitative
Majoritatea cumpărătorilor atunci când sunt în căutarea unei locuințe, atrag în primul rând atenție pozelor listate pe diversele platforme imobiliare. Dacă vei folosi un anunț cu fotografii de slabă calitate, realizate în condiții de lumină insuficientă, nu vei stârni curiozitatea clienților. Profită de tehnologia disponibilă și asociază anunțului tău nu doar cu poze statice, ci și cu o prezentare video.

Nu ai stabilit un preț corect
Când vine vorba de faptul că un imobil nu se vinde o perioadă lungă de timp, atunci în cele mai multe cazuri este vorba de preț.
Cum poți determina valoarea reală a apartamentului tău? Fie apelezi la un evaluator imobiliar, fie analizezi pe site-urile specializate în imobiliare și identifici prețurile la care sunt listate apartamentele similare din regiunea ta.

Lipsa documentelor pentru vânzare
Înainte de a-ți pune la vânzare apartamentul, mergi la un notar sau la o agenție imobiliară să verifici dacă toate actele apartamentului tău sunt în regulă. Dacă nu, puneți la punct înainte de a începe căutarea unui potențial cumpărător. Altfel, riscați să vă pierdeți timpul cu prezentări în zadar pentru că un potențial cumpărător s-ar putea răzgândi în momentul în care ar afla că actele sunt cu probleme. Puțini cumpărători sunt dispuși să aștepte proprietarul până rezolvă problemele cu actele de proprietate.

Starea locuinței
Cu siguranța orice cumparator analizeaza îndeaproape unele aspecte ce țin de finisaj, mirosuri, cat de curată și primitoare este locuința pe care intenționează să o procure. Aspectul apartamentului spune multe despre suma de bani pe care un eventual cumpărător ar trebui să o investească. Deși exista persoane care cumpără apartamente mai deteriorate pentru a le renova, majoritatea își doresc un imobil locuibil cât mai rapid.

Dacă toate aceste motive le-ai întâlnit și tu, apelează la specialiștii noștri imobiliari, care cu siguranță te vor ajuta să vinzi rapid și la un preț avantajos imobilul tău.
Sună acum la +373 (79) 00 97 00 sau te așteptăm în vizită la oficiul O’Key Imobil, str. Vasile Alecsandri 147 pentru o consultație gratuită !