ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Cu ei vindeți mai rapid, mai sigur, mai ușor și mai scump

Rapid, sigur, ușor, scump – indubitabil toți ne dorim să obținem asemenea calificative când vindem un bun imobiliar. Agenții imobiliari pot bifa toate patru obiective. Ce îi ajută? Simplu. Profesionalismul și experiența. De ce un cofetar poate face ciocolate și un om de afaceri nu? (se admit excepții, desigur) Pentru că nucleul de formare și instruire contează enorm în orice domeniu. Da, ați putea alege să inițiați și să coordonați singur(ă) vânzarea bunului imobiliar și șansa că veți încheia cu succes tranzacția este destul de mare, dar, în același timp, acest scop cere timp, efort, abilități pe care puțini își permit să le acorde în detrimentul programului de muncă sau a celui personal. Și, de ce să facem sacrificii, când, într-o societate modernă, pot veni în ajutor profesioniștii?

Apelând la un agent imobiliar:

  • Economisiți timpul personal și efort.
  • Bunul imobiliar este estimat la justa valoare, în concordanță cu condițiile pieței imobiliare.
  • Beneficiați de o promovare intensă a bunului scos la vânzare, crescând astfel și probabilitatea apariției cumpărătorului final.
  • Vă scutiți de emoții în plus și prea multe întrebări, continuându-vă regimul obișnuit de zi cu zi, fără a face întreruperi pentru vizitele potențialilor cumpărători.
  • Oferiți altcuiva misiunea de a negocia, iar negocierea este mânuită profesionist în favoarea intereselor dvs.
  • Ați putea avea norocul ca bunul dvs. imobiliar să fie vândut peste noapte sau în termeni foarte convenabili și aceasta pentru că agenții imobiliari cunosc în detaliu oferta sectoarelor pe care le reprezintă, dar și cererea, având deseori clienți în listele de așteptare.
  • Vă lipsiți de grija ilegalităților, pentru că agenții imobiliari, reprezentanți a unei agenții reputate, vă oferă suport în pregătirea pachetului de acte, dar și suport legal.
  • Și, într-un final, vă bucurați de rezultatul tranzacției pentru că aceasta este una în favoarea dvs.

Mai sunt și alte momente de care puteți beneficia. Iar pentru cei care pătrund pe piața imobiliară în calitate de cumpărător, nu vânzător, agenția oferă parteneri financiari de încredere, ce pot înainta oferte de creditare foarte avantajoase.

 

Sperăm că v-am oferit argumente succinte și convingătoare, iar pentru mai multe detalii, vă așteptăm în vizită la oficiul O’Key Imobil din str. Pușkin 3, sau ne puteți apela la nr. de tel. +373 79 00 39 39. Construim parteneriate sigure și avantajoase!