ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Despre noi

O’Key Imobil s-a născut din pasiunea pentru imobiliare și din dorința de a crește standardele serviciilor existente în acest domeniu.

Prețuim calitatea și, din acest motiv, oferim servicii profesioniste, care să aducă un plus de valoare partenerilor noștri. Serviciul imobiliar nu înseamnă doar intermediere, de aceea oferim clienților noștri și consultanța necesară pentru a le asigura confortul în luarea unei decizii corecte.

Vă invităm să facem împreună primii pași spre un parteneriat de lungă durată!

Misiunea companiei

De a oferi servicii calitative prin profesionalism, operativitate și fiabilitate, dar și de a informa, consilia și susține clienții în cadrul tranzacțiilor imobiliare.

Viziunea companiei

A crearea strategic și în scurt timp un brand puternic, poziționat printre liderii din domeniul imobiliar, care se bazează pe satisfacția clienților, motivația și atașamentul angajaților, raportul avantajos calitate-preț și o ofertă vastă. Succesul O’Key Imobil se formează continuu având la bază organizarea eficientă, calitatea, echipa profesionistă și un portofoliu larg.

Valorile companiei

  • Clienții - sunt prioritari oricând.

  • Angajații - sunt investiția de bază și cheia unei echipe de profesioniști.

  • Perseverența - de a fi azi mai buni ca ieri și mâine mai buni ca azi.

  • Transparență - suntem sinceri, discreți și acționăm în conformitate legală.

  • Demnitate - pentru a merita respectul și fidelitatea partenerilor.

hero image
hero image

Avantajele Colaborării cu Compania Noastră

  • Abordăm individual fiecare persoană care se adresează la noi. Empatic, cu promptitudine și operativitate, oferim servicii sigure și rezultate mulțumitoare.
  • Beneficiați de servicii profesioniste. E mult mai ușor să acționezi pe piața imobiliară fiind ghidat de un agent imobiliar decât de sine stătător.
  • Punem la dispoziția clienților noștri un portofoliu larg de oferte active și cunoaștem în detalii piața imobiliară, împărtășindu-ne experiența cu voi.
  • Oferim asistență pe tot parcursul tranzacției, începând cu evaluarea imobilului sau analiza ofertelor active și însoțirea nemijlocită cu consultanță la fiecare etapă și până la încheierea cu succes a tranzacției.
hero image

Nu ezita să ne contactezi, iți oferim consultanță GRATUITĂ și iți garantăm servicii calitative !

Contactează-ne Acum