ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Tendințe Imobiliare pentru anul 2024: Cum, unde și de ce să investiți ?

În noul an, privind către perspectivele pieței imobiliare, descoperim o serie de oportunități și provocări pentru cei dornici să investească în proprietăți. Compania O’Key Imobil, cunoscând în detaliu dinamica pieței, oferă sfaturi și previziuni pentru cei interesați să facă achiziții în 2024. Iată câteva aspecte cheie la care ar trebui să acordați atenție în procesul de luare a deciziilor:

Analizați suburbiile și zonele periferice

O tendință promițătoare pentru anul 2024 este concentrarea asupra suburbiilor și zonele de la periferia oraşului Chişinău. O’Key Imobil vă încurajează să explorați aceste zone, unde puteți găsi apartamente la prețuri mai mici, uneori chiar sub 850 – 900 EURO/m2. Această abordare vă poate oferi o perspectivă diferită asupra pieței imobiliare.

Consultați un expert imobiliar

Pentru a face o alegere informată, colaborați cu experții noștri imobiliari de la O’Key Imobil. Ei vă pot oferi sfaturi personalizate și informații detaliate despre piață, ajutându-vă să navigați prin opțiunile disponibile și să identificați cele mai bune oferte.

Diversificarea portofoliului

Investitorii sunt îndemnați să-și revizuiască strategiile de investire și să exploreze diversificarea portofoliului. O’Key Imobil sugerează investiții în diverse tipuri de proprietăți, inclusiv spații comerciale, blocuri de serie, terenuri și parcări. Această diversificare poate aduce randamente mai bune la investiții.

Prognoza crescătoare a pieței imobiliare

Okey Imobil estimează o creștere a activității în piața imobiliară pentru anul 2024, susținută de scăderea constantă a dobânzilor la creditele ipotecare. Reducerea ratei de bază de către Banca Națională a Moldovei și creșterea solicitărilor de ipotecă indică un interes sporit pentru îmbunătățirea condițiilor de trai.

Continuarea tendinței de creștere a prețurilor

O tendință relevantă identificată de O’Key Imobil este aceea că prețurile nu par să se oprească în 2024. Cererea crescută pentru proiecte locative cu potențial investițional și oferta redusă pe piața secundară contribuie la această evoluție.

Atât investitorii, cât și cumpărătorii finali trebuie să aibă în vedere factori precum devalorizarea banilor lichizi, creșterea economică în regiunea sud-est europeană și scăderea dobânzilor la creditele ipotecare. Acești factori pot influența decizia de a cumpăra acum sau de a aștepta. În concluzie, anul 2024 aduce atât oportunități cât și provocări în piața imobiliară, iar colaborarea cu O’Key Imobil poate reprezenta cheia succesului în procesul de investiții sau achiziții imobiliare. Alegeți să vă bazați pe expertiza noastră pentru a vă ghida către decizii înțelepte și avantajoase.