ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Procurarea unui apartament în construcție sau dat în exploatare ?

Atunci când te gândești să achiziționezi un apartament, te afli în fața unei decizii importante: să optezi pentru un apartament în construcție sau unul dat în exploatare? Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje specifice, și pentru a face alegerea corectă, este important să înțelegi ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În acest articol, vom explora aspectele cheie pentru a te ajuta să iei o decizie informată.

Apartament în Construcție:

Avantaje:
Personalizare: Un apartament în construcție îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza spațiul, alegând finisajele, materialele și opțiunile de design după preferințele tale.
Prețuri mai accesibile: De obicei, apartamentele în construcție sunt mai puțin costisitoare decât cele gata construite, permițându-ți să economisești în etapa inițială a achiziției.
Investiție pe termen lung: Un apartament în construcție poate să câștige valoare pe măsură ce construcția avansează și pe măsură ce piața imobiliară crește.

Dezavantaje:
Așteptare: Construcția unui apartament poate dura de la câteva luni la mai mulți ani, ceea ce înseamnă o așteptare considerabilă până la mutarea efectivă.
Riscuri de întârziere: Construcțiile pot fi afectate de întârzieri din diverse motive, ceea ce poate prelungi și mai mult termenul de finalizare.

Apartament dat în Exploatare:

Avantaje:
Mutare imediată: Achiziționând un apartament dat în exploatare, poți să te muți imediat fără a aștepta finalizarea construcției.
Certitudine: Cu un apartament dat în exploatare, vei ști exact ceea ce cumperi. Poți vizita și explora personal locuința și complexul înainte de achiziție, făcându-ți o idee clară despre locul în care urmează să locuiești sau să investești.
Posibilitatea de a oferi în chirie: Dacă nu dorești să locuiești în apartament, poți să-l închiriezi imediat, aducându-ți venituri suplimentare.

Dezavantaje:
Costuri mai ridicate: Prețul unui apartament dat în exploatare poate fi semnificativ mai mare decât al unuia în construcție.
Disponibilitate limitată: Numărul apartamentelor dat în exploatare într-un proiect poate fi limitat, ceea ce înseamnă că opțiunile pot fi reduse, iar alegerea unui apartament potrivit pentru tine poate fi mai dificilă.

Indiferent de alegerea pe care o faci, este important să colaborezi cu profesioniști în domeniul imobiliar pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere. În acest sens, compania noastră, O’Key Imobil, este aici pentru a vă ghida și a vă oferi cele mai bune soluții imobiliare. Contactați-ne la nr. de telefon +373 (79) 00 97 00 pentru a discuta mai multe despre opțiunile disponibile și pentru a găsi apartamentul care să se potrivească perfect cu nevoile dvs.

O’Key Imobil – Alegerea inteligentă pentru viitorul dvs. în imobiliare!