ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Lansarea vânzărilor la complexul Cojușna Village

Suntem încântați să vă anunțăm că a sosit momentul mult așteptat: au început vânzările la Complexul rezidențial Cojușna Village! Cu o locație fermecătoare în inima comunei Cojușna, la doar 30 de minute distanță de Chișinău, acest complex reprezintă o oază de liniște și confort într-o zonă dezvoltată.

La Cojușna Village, vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de locuințe, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui potențial locatar. De la spațioasele case individuale, la apartamentele moderne și townhouse-urile elegante, fiecare unitate locativă este construită cu atenție la detalii și calitate.

Construite din materiale premium, cum ar fi betonul armat și izolația termică și fonică, locuințele asigură un mediu sigur și confortabil pentru întreaga familie. În plus, beneficiile unei vieți la Cojușna Village nu se opresc la confortul locuinței. Comunitatea noastră oferă numeroase facilități și servicii pentru a vă asigura o experiență de viață de neuitat.

În cadrul complexului, veți avea acces la zone verzi individuale, perfecte pentru relaxare și recreere în mijlocul naturii. De asemenea, este amenajat un teren de joacă special dedicat copiilor, unde cei mici se pot bucura în siguranță de activități recreative și jocuri în aer liber.

Complexul Cojușna Village este integrat într-un sector rezidențial cu grădiniță proprie, oferind astfel acces facil la educație pentru cei mici. În plus, punctele de necesitate, precum magazine și alte servicii, sunt la dispoziția dumneavoastră în cadrul complexului sau în apropierea acestuia, pentru a vă asigura un confort sporit în viața de zi cu zi.

Echipa noastră de la O’Key Imobil este aici pentru a vă ghida și sprijini în procesul de achiziție a locuinței ideale. Cu ani de experiență în domeniu și o atenție deosebită acordată nevoilor clienților noștri, vă vom oferi consultanță personalizată și soluții adaptate pentru a face cea mai bună alegere pentru familia dumneavoastră.

Nu ratați oportunitatea de a vă asigura un viitor confortabil și liniștit la complexul Cojușna Village. Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o vizită la locație. Vă așteptăm cu drag să descoperiți noul complex Cojușna Village.