ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Ce tipuri de apartamente se găsesc în Moldova?

Ce tipuri de apartmamente exista?

Piața imobiliară din Republica Moldova este foarte diversă, mai ales dacă e să judecăm după tendințele ultimilor ani. Oferta cu apartamente de vânzare este tot mai mare și ne-am gândit să vorbim, în acest material, despre tipurile de imobil în Chișinău și țară care ar prezenta interes pentru un potențial client.

1. Apartamentele din blocurile vechi

Unul dintre cele mai comune tipuri de apartamente din Moldova sunt cele din blocuri cu mai multe etaje. Acestea sunt construcții înalte, cu cel puțin patru sau cinci etaje, care adăpostesc numeroase unități locative. 

Majoritatea acestor apartamente sunt construite din beton și cărămidă, cu pereți groși și bine izolați termic și fonic. În general, acestea sunt considerate ca fiind cele mai accesibile din punct de vedere financiar, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni, de la apartamente mici cu o singură cameră, până la apartamente mari cu trei sau patru camere.

În majoritatea cazurilor, aceste apartamente trebuie procurate și redecorate sau renovate după bunul plac sau se pot găsi variante la cheie, gata mobilate și cu reparație.

apartamente chisinau

2. Apartamentele de tip penthouse

În ultimii ani, apartamentele noi de tipul „penthouse” au început să devină mai populare în Moldova. Acestea sunt situate pe ultimul etaj al unui bloc de apartamente, și oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului. De regulă, sunt mai spațioase și mai luxoase decât cele din blocuri mai vechi, și dispun de terase sau balconuri generoase. Prețurile acestor apartamente sunt mai ridicate decât cele din blocurile obișnuite, dar acestea oferă beneficii care merită investiția financiară.

3. Apartamente în duplexuri din zone rurale sau suburbii

Un alt tip de apartamente care pot fi găsite în Moldova sunt cele din case particulare. Acestea sunt adesea situate în zone rurale sau suburbiile orașelor și oferă un mediu de viață mai liniștit și mai confortabil. Acestea pot varia ca dimensiune și calitate, dar de obicei sunt mai spațioase decât cele din blocuri, cu grădini sau terase proprii.

Sunt genul de locuințe perfecte pentru familii cu copii, cu animale de companie, sau pur și simplu familii extinse, care pentru propriul confort vor și pot să-și achiziționeze un astfel de imobil.

O’Key Imobil pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de oferte cu apartamente de vânzare, de la o simplă garsonieră și până la apartamente cu 3 și mai multe camere. Contactează-ne chiar acum la +373 79009700! Oferim consultanță gratuită și garantăm servicii de calitate!