ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Descoperă complexul rezidențial din Strășeni, la doar 25 km de Chișinău !

Dacă sunteți în căutarea unui apartament modern și confortabil, Complexul Rezidențial din Strășeni este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Amplasat strategic pe strada Ștefan cel Mare 36 , acest complex rezidențial oferă nu doar o locuință, ci un stil de viață superior, la un preț avantajos de doar 750€/mp. 

Descoperiți avantajele complexului rezidențial:

  • Infrastructură modernă și finisaje PREMIUM: Construit conform celor mai înalte standarde, carcasa din beton armat și izolarea termică și fonică cu vată minerală asigură confortul și intimitatea în fiecare apartament.
  • Apartamente spațioase și luminoase: Fiecare apartament este amenajat cu geamuri termopane și uși blindate din metal pentru siguranță și confort maxim. Sistemul de încălzire autonomă și contoarele individuale de gaz, apă și electricitate vă oferă controlul total al utilităților.
  • Facilități de top pentru familie: Complexul dispune de zone verzi individuale și un teren de joacă pentru copii, oferind un mediu sigur și plăcut pentru întreaga familie să se bucure de timpul liber.
  • Conectivitate și accesibilitate: Cu ascensoare moderne ce duc până la parcarea subterană, acces la internet prin fibră optică și proximitatea față de puncte sociale și comerciale, Complexul Rezidențial din Strășeni este locul ideal pentru un stil de viață convenabil și dinamic.
  • Economisiți fără compromisuri: Cu prețuri mai mici decât în Chișinău, achiziționarea unei locuințe în acest complex vă permite să economisiți considerabil fără a face compromisuri în privința calității și confortului.
  • Investiție sigură și rentabilă: Achiziționarea unei proprietăți în Complexul Rezidențial din Strășeni nu este doar o decizie imobiliară, ci și o investiție inteligentă pentru viitorul dumneavoastră. Datorită valorii crescânde a proprietăților din zonă și cererii în continuă creștere pentru locuințe moderne, această investiție se va dovedi a fi rentabilă pe termen lung.

Nu ratați ocazia de a trăi într-un mediu modern și confortabil la doar câțiva kilometri distanță de Chișinău! Contactați-ne pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și avantajele locuințelor din Complexul Rezidențial Strășeni. Oportunitatea de a vă îmbunătăți stilul de viață vă așteaptă!