ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Contractul exclusiv în imobiliare. Ce este și care sunt beneficiile sale ?

Dacă v-ați hotărât să vindeți imobilul printr-o agenţie imobiliară, sigur v-ați pus întrebarea: să semnez un contract exclusiv sau să colaborez cu mai multe agenţii? În articolul dat vei afla ce este un contract de intermediere exclusivă și care sunt avantajele lui.

Ce este contractul de exclusivitate în imobiliare ?

Contractul de intermediere cu exclusivitate este un acord care se încheie între client și o singură agenție imobiliară. Printr-un contract de exclusivitate, agenția imobiliara poate propune o serie de servicii speciale care pot duce la o vânzare mai rapidă a locuinței. Este bine de știut că acest contract se poate încheia cu o agenție imobiliară atât în cazul unei vânzări a imobilului, cât și în cazul unei închirieri. În ceea ce privesc termenii contractului precum: durata acestuia sau comisionul perceput de către agenție, aceste condiții sunt discutate și negociate de ambele părți la semnarea acestuia.

Care sunt avantajele semnării unui contract de exclusivitate ?

Unul dintre avantaje este că vânzătorul poate construi o relație sinceră cu agentul imobiliar, deoarece nu există concurență.  De asemenea, agenții vor fi deschiși cu privire la ofertele primite și vor oferi sfaturi sincere despre ofertele pe care vânzătorul ar trebui să le respingă. Comunicarea este mai simplă și procesul este mai ușor, deoarece vânzătorii au o singură persoană  de contact în timpul procesului de vânzare.
Pentru a obține cel mai bun preț, agentul își va folosi toate resursele pentru a se asigura că imobilul este vândut conform cerințelor proprietarului. În strategia de marketing și publicitate proprietatea va beneficia de vizibilitate maximă și prioritate de promovare.
Proprietate exclusivă este prezentată echipei întregi, prin urmare fiecare agent poate să contribuie la vânzarea acesteia fiind atinse toate nișele de potentiai clienți.

Agenții O’Key Imobil vă stau la dispoziție cu informații complete cu privire la alegerea formei de colaborare potrivită nevoilor dumneavoastră, fie că doriți să vindeți, închiriați sau cumpărați o proprietate imobiliară.
Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne +373 (79) 00 97 00 !