ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

4 culori ce aduc primăvara în casă. Tendințe 2017

Pereții tăi sunt de un alb imaculat? Ce zici dacă renunțăm în acest sezon la ei și primim în case soarele? Îți recomandăm 5 culori, în tendințele sezonului, care vor revigora interiorul casei tale și te vor face să zâmbești continuu…

Tendințele culorilor în designul interior sunt inspirate de multe alte lumi – modă, film, tehnologii, chiar și evenimente curente. Proprietarii caselor își doresc ceva nou și exaltant, dar potrivit de familiar și confortabil pentru senzația de Acasă. Iată 4 culori care aduc în primăvara 2017 tendințele internaționale în casa ta, dar și multă voie bună…

2Galben 

Galbenul se potrivește pentru camera de zi, dar și pentru camera copiilor, sau dormitor… e o nuanță caldă, plină de lumină, dar, care necesită atenție, ca și multe alte culori intense, atunci când decorezi interiorul. Pentru că peretele galben deja este elementul ce iese în evidență.

3Roz cuarț

2017 pune în evidență culori pastelate ușoare. Culorile Pantone ale anului sunt Roz cuarț și Serenity, care au stabilit tonul pentru designul interior. Cu accent pe relaxare după ritmul alert și încărcat al zilei, rozul moale este perfect pentru o cameră de zi caldă sau dormitor.

4Albastru cernit

Intimitate, eleganță, atmosferă sofisticată. Nuanța de albastru cernit amintește de o seară de vară pe malul mării, când admiri valurile ce se ondulează în depărtare după ce apune soarele. Pereții de culoare albastru cernit se potrivesc pentru un interior clasic elegant al dormitorului sau camerei de baie.

Turcoaz 

5

Este pentru romantici… perfect pentru living sau pentru a accentua un spațiu luminos. Tandemul de artă barocă clasică cu culoarea contemporană – o nuanță profundă turcoaz, evocă romantismului clasic, cu un indiciu de șic modern.

 

* O’Key Imobil îți sugerează ca, odată cu procurarea unei locuințe, să dai curs și provocării de a îmbrăca pereții în culoare!