ruro
Suntem pe Viber!
+373 (79) 00 97 00

Primește o consultație gratuită din orice colț al lumii!

Cu O’key Imobil faci investiții imobiliare în Spania și România

Este lucru evident și confirmat de toate statisticile din domeniul investițional – imobiliarele se plasează pe primele poziții în preferințele investitorilor – sunt printre cele mai sigure și de durată soluții pentru rentabilizarea finanțelor. Această direcție devine și mai atractivă din punct de vedere al beneficiilor atunci când posibilitatea de investiții imobiliare trece dincolo de hotarele Republicii Moldova.

Ce zici de o investiție imobiliară într-o țară a cărei creștere economică nu-ți prea pune semne de întrebare? O investiție într-un spațiu locativ sau comercial care îți poate aduce beneficii imediate prin închiriere sau valoarea căruia poate crește considerabil în timp, generând un venit financiar mare la ulterioara vânzare… Știm că sună interesant, dar, în același timp, credem că-ți vine gândul cât de anevoios este acest proces de căutare și cumpărare atunci când vizează o altă țară – să cauți oferte, să mergi în recunoaștere, să discuți într-o altă limbă, să studiezi legislația ș.a. Dar cum e atunci când nu le faci singur pe toate acestea, dar prin intermediul unei agenții imobiliare din Moldova ce-și confirmă reputația?

Pornind de la această perspectivă, în premieră pe țară, la O’key Imobil dezvoltăm o nouă posibilitate – investirea în imobile din Spania și România, punând la dispoziția beneficiarilor o gamă largă de oferte, informații ample despre fiecare bun imobiliar, consiliere și susținere în cadrul tranzacției imobiliare, astfel încât, în termeni comozi, în siguranță totală și beneficiind de servicii profesioniste – investiția ta în imobiliare să-ți aducă maximă mulțumire.

Am ales cele mai atractive locuri din aceste două țări: pentru Spania – Costa Blanca cu orașele Orihuela, Alicante, Zenia, iar pentru România – Bucureștiul și Constanța.

Agenții noștri îți pot povesti mai multe la nr. de tel. +373 (79) 00 39 39, sau ne poți face o vizită la oficiul O’key Imobil, pe strada Pușkin 3, Chișinău.